Villkor och information

Företagsinformation

Innehållet i webbutiken tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

virkostickmaja AB
Vättergatan 3
561 32 Huskvarna

Organisationsnummer: 559006-8259
Telefonnummer: 070-850 5658

E-postadress:

Ägare och kontakt: Marie Johansson

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

 • Swish
 • Kortbetalning via PayPal.

Märk din betalning med ditt ordernummer – ordern skickas när betalningen är registrerad.

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Leveranser och returer

 • Leverans
  Vi levererar enbart inom Sverige. Fast pris 39 kr för alla beställningar oavsett volym eller vikt. Din order går iväg inom 1-3 arbetsdagar. Vi skickar med Postnord.

Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

 • Returer
  Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Bilder

Tänk på att produktbilderna inte alltid kan återge färger naturtroget. Det kan bero på ljusförhållanden vid fototillfället, kameran och dess inställningar eller bildskärmens färgåtergivning. Bilderna i vår hemsida är antingen tagna av oss själva, av fotograf Josephine Eriksson (josephineerikssonphotography.com) eller är lånade med till tillstånd av våra leverantörer.

Bilder vi tagit själva kan ibland fått vitbalansen justerad för att för att förbättra färgåtergivningen på produkten.

14 dagars öppet köp

I enlighet med distansavtalslagen har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

 • Returer skickas till:
  virkostickmaja AB
  Vättergatan 3
  561 32 Huskvarna

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.